Често задавани въпроси

Помага ли?

Продуктите помагат изключително бързо, тъй като са създадени да третират проблема. Облекчение се усеща още след първата употреба. Мехлемите Хеморрел, Лицерол и тинктурата Хеморрел са с изцяло натурален състав. Помагат за бързото регенериране на засегнатите участъци.

Има ли ги във всяка аптека?

Продуктите ни могат да се закупят от аптечната мрежа. Ние не разполагаме с информация относно моментните наличности в аптеките. Продуктите ни се разпространяват чрез търговци на едро с лекарствени средства, които от своя страна, чрез тяхната дистрибуционна мрежа снабдяват аптеките. Молим за наличности и цени се обръщайте директно към най-удобните за Вас аптеки.

Кога и Как се използват?

При Хеморрел мехлем желателно е прилагането 2 пъти дневно, като засегнатите места се намазват обилно. За постигане на траен ефект е необходимо третиране в продължение на 7-10 дни, препоръчваме да се ползва до изчерпване на опаковката, а за трайни резултати да се ползват две опаковки последователно. Хеморрел тинктура е желателно да се използва поне 3 месеца. Дневния прием е 3 пъти по 20 капки тинктура в 50мл. вода. Лицерол се ползва два пъти дневно като се намазва в и около засегнатите участъци. Няма ограничение за продължителността на употреба.

Трябва ли да се ползват заедно?

Не е задължително. Мехлемите действат локално, като е нужно да се прилага директно върху засегнатити тъкани. Хеморрел тинктура е продукт за перорален прием, който атакува проблемите отвътре, като също е с профилактична насоченост и за превантивно действие – нужно е да се пие няколко месеца. Може да се ползват заедно, което препоръчваме за постигане на по-бърз и траен резултат.

При вътрешни Хемороиди помага ли?

Да. Хеморрел възстановява тъканите еднакво добре при външни и вътрешни хемороиди. За най-добър ефект е необходимо да се достави количество от мехлема до засегнатото място.

Настина ли са безвредни?

Абсолютно безвредни с нулева токсичност.
100% натурален БИО състав!
Не съдържат: изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици. В определения дозов режим продуктите са изцяло безвредни. Може да се ползват от бременни и кърмещи жени.

Кога ще усетя облекчаване?

Ще усетите облекчаване на симптомите още при първата употреба на мехлема. Това се дължи на уникалната формула, създадена да третира директно проблема, а не както при повечето алтернативни продукти – симптомите. Най-често действието на продуктите силно превъзхожда очакванията на пациентите!

Мога ли да ползвам Хеморрел превантивно?

Може да ползвате Хеморрел, както превантивно, така и при възстановяване след оперативни и инвазивни процедури за отстраняване на хемороиди и фисури. Именно основната им функция, да регенерират увредените тъкани, ги прави особено подходящи в такива случаи.

Не получих потвърждение. Как да разбера дали съм направил поръчка?

Когато преминете трите стъпки на формата за поръчка и видите екран, в който благодарим за поръчката Ви – всичко е наред и Вашата поръчка е приета. Разбира се, ако нещо Ви затруднява, винаги може да изберете опцията „Бърза поръчка”, която е в една стъпка за Ваше улеснение. В определени случаи си запазваме право да Ви обезпокоим по телефона за потвърждение на поръчката.

Направих поръчка – кога да очаквам доставка?

Стремим се да изпращаме поръчки постъпили до 17.00ч в същия ден, а тези направени по-късно – на следващия работен ден. Съботите са работни за куриерска фирма Еконт до 15.00ч. Неделя е почивен ден. Пратки се доставят в населени места с офиси на Еконт на следващия работен ден, поръчки направени в петък до 17.00 часа може да получите в офис на Еконт в събота до 15.00 часа или на Ваш адрес в понеделник. За населени места без офис на Еконт, проверявайте графика на обслужване на сайта econt.com в раздел „Офиси и график”. На официални празнични дни офисите на Еконт не работят и пратки не се доставят.

This will close in 0 seconds

Вашата количка0
Количката ви в момента е празна!
Продължи да пазаруваш
0