Хеморрел Мехлем с НОВА опаковка!!!

От 15.03.2023 за всички, които ценят ефективността на "Хеморрел Мехлем", имаме важна информация. Новата опаковка с помпичка не променя формулата на мехлема, той остава същият, който вече познавате и се доверявате. Промяната е само в дизайна на опаковката, съчетавайки удобство и пълна функционалност съчетавайки Хеморрел Мехлем и финкциите на Хеморрел Интра в един продукт.

Новата опаковка не само прави употребата по-лесна, но и предоставя пълен комфорт в борбата с хемороиди.

hemorrel nova opakovka

Тубичната опаковка на "Хеморрел Мехлем" е удобна и практична, позволявайки лесно и точно дозиране на мехлема. За още по-голямо улеснение, към всяка опаковка е включена помпичка за вътрешно приложение, предоставяйки пълен контрол и ефективност при лечението.

Новата опаковка на "Хеморрел Мехлем" съчетава в себе си несравненото лечебно действие на мехлема с удобството на вътрешното приложение чрез помпичка. Така "Хеморрел Мехлем" става не просто продукт, а пълноценно решение, подходящо както за външно, така и за вътрешно приложение в случай на нужда.

Открийте "Хеморрел Мехлем" с новата опаковка в онлайн и в аптечната мрежа, и продължете да се ползвате от най-доброто в лечението на хемороидите.

Нов дизайн, същата ефективност - за вашия комфорт и увереност.

Интересно:
Не пропускай!