MAXBALANCE ПРОБИОТИК + ПРЕБИОТИК С ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ ВЕРА:

Най-добрият български пробиотик! Перфектен помощник при прием на антибиотици за цялото семейство. Балансира чревната флора, предпазва от вирусни инфекции и паразити.

В съвременния свят, където стресът, лошите хранителни навици и приемът на антибиотици могат да доведат до дисбаланс в чревната флора, продуктът MAXBALANCE се явява, като спасител за опазване и поддържане на здравето на нашия стомашно-чревен тракт. Този пробиотик + пребиотик с екстракт от Алое вера не само стимулира развитието на полезни бактерии, но и предоставя цялостно подобрение на функциите на храносмилателната система.

Регулира дисбаланса в чревната флора:

MAXBALANCE е формула с уникална комбинация от пробиотични и пребиотични съставки, които се борят с болестотворни бактерии, стартират детоксикацията и възстановяват естествения баланс в чревната флора. Този продукт е идеален за справяне с дисбаланса, предизвикан от фактори като стрес, промяна в хранителните навици и прием на антибиотици.

Съдейства за Стимулиране на развитието на полезни бактерии:

MAXBALANCE съдържа уникална комбинация от пребиотични елементи, които служат като хранителна среда за полезните бактерии в червата. Това помага за подобряване на усвояването на белтъчини, мазнини и минерали, като същевременно подпомага доброто функциониране на стомашно-чревния тракт.

Подобрява перисталтиката на червата и улеснява дефекацията:

MAXBALANCE не само улеснява дефекацията, но и подобрява перисталтиката на червата. Това допринася за по-ефективно преминаване на хранителните вещества през дигестивната система и поддържа здравословна функция на стомашно-чревния тракт.

Инхибира растежа на вредни микроорганизми:

С ефективната си формула MAXBALANCE помага за инхибиране на растежа и разпространението на патогени и други вредни микроорганизми. Този аспект е от съществено значение за предотвратяване на инфекции и заболявания, свързани с неразположение в чревната флора.

Детоксикира организма:

MAXBALANCE съдържа екстракт от Алое вера, който помага за детоксикация на организма. Този естествен компонент почиства тялото от токсини и ненужни вещества. Алое вера има също така противовъзпалителни свойства, може да засили храносмилането и да съдейства за контролиране на секрецията на киселина в стомаха.

Подходящ за дългосрочна употреба:

Съставките на MAXBALANCE са внимателно подбрани, за да осигурят безопасно и ефективно поддържане на здравословната чревна флора. Този пробиотик + пребиотик е подходящ за дългосрочна употреба, предоставяйки стабилност и благоприятни резултати за вашето здраве.

MAXBALANCE Пробиотик+пребиотик с екстракт от Алое вера представлява комплексно решение за поддържане на здравето на вашия стомашно-чревен тракт. Съчетавайки пробиотици, пребиотици и екстракт от Алое вера, този продукт не само помага за възстановяване на чревната флора, но и предоставя подкрепа за общото ви здраве.

Уникалният състав на MAXBALANCE Пробиотик + пребиотик с екстракт от Алое Вера:

ТРОЕН СИНБИОТИК ЗА ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

MAXBALANCE Пробиотик + пребиотик с екстракт от Алое Вера съчетава мощта на пробиотици, пребиотици и лечебните свойства на Алое Вера в един уникален продукт. С този троен синбиотик, предоставяме несравнимо действие за поддържане на здравословната чревна флора и физиологично благополучие.

MAXBALANCE се отличава с уникален състав, включващ 6 милиарда бактерии, два вида пребиотик и екстракт от Алое Вера. Този троен синбиотик предоставя комплексна грижа за чревната микрофлора и осигурява лечебните ползи на Алоето директно върху чревната мукоза.

Екстрактът от Алое Вера добавя несравнимо лечебно действие към формулата. Този природен екстракт подобрява ефективността на продукта в пъти, като осигурява допълнителна подкрепа за чревната мукоза и ускорява процеса на възстановяване.

ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, LACTOBACILLUS RHAMNOSUS, LACTOBACILLUS SALIVARIUS, STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS И BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM :

  • Lactobacillus acidophilus: Тази бактерия, присъстваща естествено в организма, помага при храносмилателни проблеми, гъбични инфекции и екземи. Също така подпомага борбата с различни видове диария и облекчава симптомите на раздразнените червеници.
  • Lactobacillus rhamnosus: Използвана в здравословни добавки, тази бактерия подпомага балансирането на имунната система и лечението на алергии,дерматити и акне. Тя също така може да помогне за предотвратяване и лечение на диария (от различни видове) , да облекчи симптомите на раздразнени черва.
  • Lactobacillus salivarius е вид бактерия, преобладаваща в слюнката. Отговорна за метаболизирането на въглехидратите за производството на органични киселини – млечна, оцетна киселини. Те, от своя страна, помагат за инхибиране на растежа и разпространението на патогени и други микроорганизми, които могат да причинят инфекция и заболяване. L. salivarius също произвежда водороден пероксид и други антимикробни съединения.
  • Streptococcus thermophilus, използва се в комбинация с Bifidobacterium bifidum. Бори се с вируси, гъбички и паразити, които нахлуват в стомашно чревния тракт и урогениталната система. Спомага за намаляване на възпалението на червата, намалява активността на патогените и подобрява цялостното здраве.
  • Bifidobacterium bifidum имат важна роля в контрола на чревната функция и по-добра абсорбция на минералите. Има данни за производството на витамини от група В от бифидобактерии и тяхното въздействие върху статуса на витамини от група В при хората. Потенциалните ползи са свързани с физиологичния ефект на бифидобактериалните щамове – те преминават през стомашно-чревния тракт транзит и големи количества стигат до дебелото черво.

MAXBALANCE Пробиотик + пребиотик с екстракт от Алое Вера разполага с най-модерната стомашноустойчива капсула Embocaps VG PRO, която е подходяща за прием и от вегани.

vgpro

Най- новата технология стомашноустойчива капсула на MAXBALANCE е проектирана да достави съставките непроменени до червата. Това гарантира, че пробиотиците, пребиотиците и екстрактът от Алое Вера запазват своите лечебни свойства, достигайки точно мястото, където са най-необходими.

bg acid poster m 1

И не на последно място MAXBALANCE Пробиотик + пребиотик с екстракт от Алое вера притежава всички необходими сертификати за качество:

sertifikati hd

 

Интересно:
Не пропускай!