защо-хеморрел-е-най-добрия-мехлем-при-хемороиди

Ефикасно лечение на хемороиди - Натурално средство за ефективна борба с дискомфорта

Ефикасно лечение на хемороиди и фисури! - Хеморрел

Разберете как хиляди хора решиха проблема с хемороидите с това ефикасно лечение на хемороиди и фисури от всички стадии.
Често срещан проблем, който ежедневно причинява дискомфорт на много хора. И докато пазарът изобилства от предложения с различен състав и действие, много от нас започват да се чудят кое от тях е ефективно и способно да предостави моментално облекчение.
Как да се справим с хемороидите - Бързо, сигурно и трайно? Отговорът на този въпрос ще откриете в следващите редове.

Какво го прави толкова добър при хемороиди?

Хеморрел мехлем е продукт със 100% натурални съставки. Благодарение на умело подбрана комбинация от пчелен восък, екстракт от бял крем и зехтин той действа мигновено, осигурявайки трайно облекчение при външни и вътрешни хемороиди.
След задълбочено проучване нашите специалисти селектираха най-добрите билки и помощни съставки, които заедно предоставят ефективно средство в борбата с хемороидите. Добавеният екстракт от бял крем има силно изразено епителотонично действие – спомага за бързото заздравяване на раните, особено бавно зарастващите такива. Наред с това растението предоставя и противовъзпалителен, обезболяващ и противооточен ефект.
Билката бял крем е с широкоразпространено приложение, познато през вековете, благодарение на изключително мощното си действие. Съставът на Хеморрел мехлем включва екстракт от луковици на растението бял крем, който предоставя бързо и дълготрайно облекчение на болката, сърбежа и общия дискомфорт, причинен от появата на хемороиди.
Хеморрел мехлем включва в състава си висококачествен пчелен восък. Той допринася за текстурата и консистенцията на продукта. Осигурява гладко нанасяне и попива бързо в кожата, без да омазнява. Добавеният 100% чист зехтин засилва омекотяващите и регенериращи свойства на продукта.
Комбинирани, 3-те съставки спомагат за дълготрайно омекотяване на кожата в засегнатата област и подпомагат нейната ефективна регенерация.

Защо хората са доволни от употребата на Хеморрел мехлем?

Дискомфорт, причинен от хемороиди? Кажете СТОП на неудобството с мощен продукт, специално разработен за ефективно лечение. Хеморрел мехлем е ефективно натурално средство, с внимателно подбрани съставки, които са доказано ефективни в борбата с хемороидите.
Редица доволни клиенти вече се довериха на природата и заложиха на продукт с доказан състав и гарантирано мигновено действие.
Ето каква е причината все повече хора да избират Хеморрел мехлем:
100% натурален състав – Продуктът носи със себе си силата на природата. Внимателно подбраната комбинация от бял крем, пчелен восък и зехтин успокоява раздразненията в чувствителните зони и спомага заздравителните процеси.
Мигновено облекчение – Благодарение на своя специализиран състав, Хеморрел мехлем осигурява бързо облекчение на дискомфорта от хемороиди: сърбеж, парене, болка и отток.
Действа върху причината, не само симптомите – Специално разработихме Хеморрел за да въздейства върху факторите, водещи до появата на хемороиди. Това го прави подходящ, както за лечение, така и за профилактика на проблема.
Безпощаден към хемороидите, нежен към кожата – Хеморрел мехлем съдържа натурални съставки, които предоставят мигновено облекчение, без да дразнят чувствителната кожа.

Хеморрел: Състав, специално разработен за ефективно лечение на хемороиди

Хеморрел мехлем е разработен от специалисти в областта на проктологията, с дългогодишен опит и практика в ефективното лечение на хемороиди. Нашата цел е насочена в разработката на продукти с доказана ефективност, които са подходящи за приложение в чувствителни зони.
Именно поради тази причина заложихме изцяло на натурални съставки. Природата ни дарява с изключителни лекове, с мощно действие и широк спектър на приложение. По този начин разработихме Хеморрел мехлем – продукт със 100% натурални съставки, които не предизвикват дразнение и осигуряват бързо облекчение на дискомфорта, причинен от външни и вътрешни хемороиди.
Благодарение на своята внимателно подбрана комбинация от съставки, Хеморрел мехлем е подходящ при:
Външни хемороиди
Вътрешни хемороиди
Анални фисури
Рагади
Проктити
Профилактика след проктологични операции
Хеморрел мехлем е ефективен продукт за лечение и профилактика на хемороиди, който:
Има аналгетично, противовъзпалително и адстрингентно действие
Намалява възпалението
Ефективно възстановява увредената кожа и тъкани
Бързо и трайно облекчава симптоми на хемороиди, включително болка, сърбеж, парене, бодежи и дискомфорт
Стимулира кръвообращението в засегнатата област
Възстановява състоянието на кръвоносните съдове и спира кървенето
Лубрикира дисталния отдел на дебелото черво и по този начин улеснява изхожданията
Борбата с хемороидите е бърза и успешна с помощта на Хеморрел мехлем. Оказва мигновено и трайно облекчение на досадния дискомфорт.

Какво включва състава на Хеморрел мехлем и как действа?

Хеморрел мехлем е натурален продукт и включва съставки от природата. Всяка от тях е с мощно действие и в комбинация те допринасят за ефективно лечение на хемороиди.
Хеморрел мехлем съдържа:
Екстракт от бял крем
Пчелен восък
Чист зехтин за медицинско приложение

Екстракт от бял крем - Действие

Екстрактът от Бял крем, включен в състава на Хеморрел мехлем е ефективно средство в борбата с хемороидите и дискомфорта, който причиняват. Билката действа, като:
Потиска възпалителните процеси и намалява болката
Подобрява кръвообращението в засегната област и преустановява кървенето
Регенерира и възстановява увредените тъкани
Предпазва чувствителната кожа и я хидратира
Има силно изразено антибактериално и антикарциногенно действие
Белият крем (Lilium Candidum) представлява многогодишно растение с широко приложение в медицината и козметиката. Луковиците на Белия крем съдържат полезни съединения с противовъзпалително, противооточно и болкоуспокояващо действие.
Lilium Candidum е известно и с епителотоничното си действие. Растението подпомага регенерацията на кожата и заздравяването на раните, поради което често се прилага при бавно зарастващи рани, кожни раздразнения, изгаряния, херпеси, контузии, гнойни възпаления и т.н.
Билката е с широкоразпространено приложение върху кожата, благодарение на високото си съдържание на фитохимикали, включително Каемпферол, Линалол, Хумулен и Неридиол.

Пчелен восък - Действие

Пчелният восък е натурален продукт с широк спектър на приложение. Често се използва в грижата за кожата. Хеморрел мехлем съдържа чист пчелен восък, подходящ за приложение в чувствителни зони. Той действа като:
Омекотява – Пчелният восък е натурален емолиент, който спомага за естественото овлажняване и омекотяване на кожата. Образува защитна бариера, която предотвратява загубата на хидратация.
Защитава – Образува дишащ слой върху прилаганата зона, като я предпазва от вредното въздействие на околната среда и най-вече изсушаване.
Заздравява – Допринася за естественото заздравяване на раничките, които са налице при външни хемороиди.
Действа противовъзпалително – Съдържа съединения с противовъзпалителни свойства, които успокояват раздразненията и намаляват възпалението.
Предотвратява инфекции – Силно изразените антибактериални и антивирусни свойства на пчелния восък предпазват чувствителната и разранена кожа от проникване на бактерии. По този начин ускоряват нейното възстановяване.
Подобрява кръвообращението – Съставките на пчелния восък заздравяват стените на повърхностите кръвоносни съдове и подобряват кръвния поток.
Не запушва порите – Пчелният восък е некомедогенен и не запушва порите. Следователно е идеалното средство за овлажняване на кожата без да предизвиква раздразнения или да обостря вече съществуващите състояния.
Почиства – Ефективно почистващо средство, което подхранва и омекотява кожата, като предотвратява стареенето на тъканите.

Чист зехтин - Действие

За да подсилим още повече овлажняващите и регенериращи ползи на Хеморрел мехлем включихме в състава 100% чист зехтин за медицинско приложение. Маслиновото масло се използва от векове за различни цели, включително грижа за кожата.
Чистият зехтин е с високо съдържание на антиоксиданти и мастни киселини, които подхранват кожата. С това той допринася за:
По-добро овлажняване на кожата – Олеиновата (Омега 3) и Линоловата киселина (Омега 6), съдържащи се в зехтина подпомагат овлажняването на чувствителната кожа и осигуряват допълнителна хидратация.
Антиоксидантна защита – Съдържащите се витамин Е и полифеноли предпазват кожата от натрупването на свободни радикали и оксидативен стрес.
Намаляване на възпаленията – Чистият зехтин е богат на фенолното съединение олеокантал, познато със силно изразените си противовъзпалителни свойства. То успокояват раздразненията и намалява възпалителните процеси в борбата с хемороидите.
Хеморрел мехлем съдържа екстра върджин зехтин, с високо качество и специално предназначен за приложение в козметични и медицински продукти. Чистият зехтин е с по-ниско ниво на обработка и високо съдържание на естествени съединения, които облекчават дискомфорта при хемороиди.

Хемороиди? Облекчението идва с Хеморрел мехлем!

Хемородите са сравнително често срещан проблем, който притеснява много хора. Според проучване, проведено в САЩ, 1 на всеки 20 човека страда от хемороиди. Те представляват издути вени в областта на ректума или долната част на ануса и на практика силно наподобяват разширените вени.
Най-често срещаните видове хемороиди са външни, в областта на ануса и вътрешни, в ректума. И двата вида причиняват неприятен дискомфорт по време на изхождане, включващ:
Остра болка
Бодежи
Сърбеж
Чувство за недоизхождане
Бучки в зоната около ануса
Отделяне на слуз
Яркочервена кръв по време на изхождане
Голяма част от симптомите при хемороиди съпътстват ежедневието ни, което се отразява негативно на начина на живот и активността. Това е и причината да търсим надеждно средство за ефективно, бързо и сигурно справяне с проблема.
В битката срещу хемороидите вече има мощно оръжие. Хеморрел мехлем е натурален продукт, който ефективно се бори с възпаленията, премахва болката, сърбежа и сухотата в засегната зона. Продуктът не само облекчава симптомите, но ефективно лекува хемороидите и неутрализира факторите, които ги причиняват.
Над 1 000 човека преоткриха облекчението с Хеморрел мехлем и вече забравиха за дискомфорта, който хемороидите причиняват. Преоткрийте го и Вие!

Интересно:
Не пропускай!