киселини рефлукс

Максбаланс капсули Натурално Решение за Киселини и Рефлукс

Съдъжание в статията за хроничен колит

Maxbalance капсули е изключително ефикасн продукт при киселини, обогатен с пребиотици, пребиотици и екстракт от Алое Вера. Създаден с цел да подобри цялостното качество на живот, като го постига с поддържане на баланс в чревната флора. Този продукт предлага натурално решение за борба със стомашно-чревни проблеми като киселинен рефлукс, диария, хроничен колит и други. Неговата формула е специално разработена, за да нормализира чревната флора и да подобрява храносмилателните процеси в организма. 

Какво прави Maxbalance толкова ефективен при киселини и рефлукс?

1. Успокояващо действие върху чревната флора при киселини и рефлукс

Продуктът е съставен от комбинация от пребиотици и пробиотици, които работят синергично, за да поддържат здравето на чревната флора. Пробиотиците предоставят полезни микроорганизми, които подпомагат храносмилателните процеси и балансирането на флората. Пребиотиците, от своя страна, представляват храна за тези полезни бактерии, подпомагайки техния растеж и размножаване. Тази комбинация е от особена полза при проблеми като киселинен рефлукс и раздразнени черва.

2. Подобрява качеството на живот и детоксикира организма

Екстрактът от Алое Вера, добавен към формулата на Maxbalance, е известен със своите детоксикиращи и пречистващи свойства. Той помага за отстраняване на токсините от организма и подобрява общото му функциониране. Стимулира храносмилателните процеси и успокоява възпалените тъкани, което прави продукта особено ефективен при хронични стомашно-чревни проблеми.

3. Поддържа здравето на имунната система

Редовната консумация на Maxbalance помага за поддържането на здравословна имунна система. Пробиотиците и пребиотиците в продукта подпомагат баланса на микробите в червата, което е от съществено значение за правилното функциониране на имунната система. Подобряването на червената флора чрез Maxbalance води до по-ефективна защита срещу вирусни инфекции и други заболявания.

4. Подпомага възстановяването след антибиотично лечение

Антибиотиците могат да нарушат баланса на флората в червата, като доведат до дисбаланс и стомашно-чревни проблеми. Maxbalance предлага ефективно решение за нормализиране на червената флора след антибиотично лечение, като подпомага възстановяването на баланса и предотвратява появата на неприятни симптоми.

Заключение:

Maxbalance представлява иновативно решение за поддържане на здравето на чревната флора и борба със стомашно-чревни проблеми като кисели и рефлукс, диария и хроничен колит. Неговата уникална формула, обогатена с пребиотик, пробиотик и екстракт от Алое Вера, осигурява ефикасност и бързи резултати. С редовната употреба на Maxbalance можете да подобрите качеството на живот и да се насладите на по-здрав и балансиран организъм.

Какво още за Maxbalance:

Детоксикира организма:

MAXBALANCE съдържа екстракт от Алое вера, който помага за детоксикация на организма. Този естествен компонент почиства тялото от токсини и ненужни вещества. Алое вера има също така противовъзпалителни свойства, може да засили храносмилането и да съдейства за контролиране на секрецията на киселина в стомаха.

ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, LACTOBACILLUS RHAMNOSUS, LACTOBACILLUS SALIVARIUS, STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS И BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM :

  • Lactobacillus acidophilus: Тази бактерия, присъстваща естествено в организма, помага при храносмилателни проблеми, гъбични инфекции и екземи. Също така подпомага борбата с различни видове диария и облекчава симптомите на раздразнените червеници.
  • Lactobacillus rhamnosus: Използвана в здравословни добавки, тази бактерия подпомага балансирането на имунната система и лечението на алергии,дерматити и акне. Тя също така може да помогне за предотвратяване и лечение на диария (от различни видове) , да облекчи симптомите на раздразнени черва.
  • Lactobacillus salivarius е вид бактерия, преобладаваща в слюнката. Отговорна за метаболизирането на въглехидратите за производството на органични киселини – млечна, оцетна киселини. Те, от своя страна, помагат за инхибиране на растежа и разпространението на патогени и други микроорганизми, които могат да причинят инфекция и заболяване. L. salivarius също произвежда водороден пероксид и други антимикробни съединения.
  • Streptococcus thermophilus, използва се в комбинация с Bifidobacterium bifidum. Бори се с вируси, гъбички и паразити, които нахлуват в стомашно чревния тракт и урогениталната система. Спомага за намаляване на възпалението на червата, намалява активността на патогените и подобрява цялостното здраве.
  • Bifidobacterium bifidum имат важна роля в контрола на чревната функция и по-добра абсорбция на минералите. Има данни за производството на витамини от група В от бифидобактерии и тяхното въздействие върху статуса на витамини от група В при хората. Потенциалните ползи са свързани с физиологичния ефект на бифидобактериалните щамове – те преминават през стомашно-чревния тракт транзит и големи количества стигат до дебелото черво.

Интересно:
Не пропускай!