Maxbalance капсули при диария и пропускливи черва действие

Как Maxbalance балансира организма при диария и пропускливи черва

Maxbalance: Натурално Решение за Борба с Диария и пропускливи черва

Диарията е често срещано състояние, което може да бъде източник на неудобство и дискомфорт за много хора. Maxbalance представлява иновативно и натурално решение за борба с диарията, предлагайки комбинация от пробиотици, пребиотици и екстракт от Алое Вера, които синергично действат, за да успокоят стомашно-чревната система и да възстановят нормалната функция на червата.

Какво прави Maxbalance толкова ефективен при диария?

1. Възстановява баланса на чревната флора

Диарията често е резултат от дисбаланс в чревната флора на организма. Пробиотиците в Maxbalance предоставят живи полезни бактерии, които помагат за възстановяване на баланса в червата. Те помагат на организма да се бори със злополуки като инфекции или неправилна храна, които често са причина за диария.

2. Подпомага храносмилателните процеси

Пребиотиците, съдържащи се в Maxbalance, представляват храна за полезните бактерии в червата. Това подпомага техния растеж и размножаване, като подобрява храносмилателните процеси в тялото и укрепва имунната система.

3. Успокоява възпалението и дразненето

Екстрактът от Алое Вера, добавен към формулата на Maxbalance, има успокояващо действие върху възпалените и раздразнени тъкани в червата. Това помага да се намалят дискомфорта и болката, свързани с диарията, и да се възстанови нормалната функция на червата.

4. Подобрява хидратацията на тялото

Диарията често води до загуба на течности и дехидратация. Maxbalance помага да се възстанови хидратацията на тялото, като поддържа баланса на електролитите и възстановява загубените течности, което е от съществено значение за бързото преодоляване на диарията.

Заключение

Maxbalance представлява натурално решение за борба с диарията, предлагайки комбинация от пробиотици, пребиотици и екстракт от Алое Вера. Неговата формула е специално разработена, за да успокоява стомашно-чревната система, да възстановява баланса на червената флора и да предоставя облекчение от дискомфорта и неудобството, свързани с диарията. С редовна употреба на Maxbalance можете да се насладите на по-здравословен и комфортен живот, свободен от неприятните симптоми на диарията.

 

ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, LACTOBACILLUS RHAMNOSUS, LACTOBACILLUS SALIVARIUS, STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS И BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM :

  • Lactobacillus acidophilus: Тази бактерия, присъстваща естествено в организма, помага при храносмилателни проблеми, гъбични инфекции и екземи. Също така подпомага борбата с различни видове диария и облекчава симптомите на раздразнените червеници.
  • Lactobacillus rhamnosus: Използвана в здравословни добавки, тази бактерия подпомага балансирането на имунната система и лечението на алергии,дерматити и акне. Тя също така може да помогне за предотвратяване и лечение на диария (от различни видове) , да облекчи симптомите на раздразнени черва.
  • Lactobacillus salivarius е вид бактерия, преобладаваща в слюнката. Отговорна за метаболизирането на въглехидратите за производството на органични киселини – млечна, оцетна киселини. Те, от своя страна, помагат за инхибиране на растежа и разпространението на патогени и други микроорганизми, които могат да причинят инфекция и заболяване. L. salivarius също произвежда водороден пероксид и други антимикробни съединения.
  • Streptococcus thermophilus, използва се в комбинация с Bifidobacterium bifidum. Бори се с вируси, гъбички и паразити, които нахлуват в стомашно чревния тракт и урогениталната система. Спомага за намаляване на възпалението на червата, намалява активността на патогените и подобрява цялостното здраве.
  • Bifidobacterium bifidum имат важна роля в контрола на чревната функция и по-добра абсорбция на минералите. Има данни за производството на витамини от група В от бифидобактерии и тяхното въздействие върху статуса на витамини от група В при хората. Потенциалните ползи са свързани с физиологичния ефект на бифидобактериалните щамове – те преминават през стомашно-чревния тракт транзит и големи количества стигат до дебелото черво.
Интересно:
Не пропускай!