Хеморрел мехлем 30гр.

Рейтинг на продукта

РАЗЛИЧНИЯТ ПРОДУКТ! Най-добър при хемороиди според потребителите в България! Нова опаковка с 50% повече на същата цена!

Хеморрел мехлем е високо ефективен, изцяло природен продукт на билкова основа. Без аналог за бързо облекчаване, лечение и профилактика при всички видове хемороиди и фисури. 100% натурален с незабавно действие. Хеморрел мехлем Ви помага да избегнете хирургическа интервенция - хемороидите се прибират. Състав: екстракт от бял крем (lillium candidum), пчелен восък, зехтин. Опаковка 30гр.

23,00 лв.

Бърза поръчка

Бърза поръчка

След като изпратиш номер за контакт, ние ще се свържем с теб.

Хеморрел мехлем 30гр.
Хеморрел мехлем 30гр.

 

Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

 

Доставка - Доставяме бързо и дискретно

 

Сигурност - Плащате при доставка

 

30% отсъпка от цената на доставката с Еконт

ХЕМОРРЕЛ мехлем 30гр.

СЪСТАВ: екстракт от бял крем (lillium candidum), пчелен восък, зехтин.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА ХЕМОРРЕЛ мехлем:

- екстракт от БЯЛ КРЕМ:

Многобройни проучвания доказват, че екстрактът от луковиците на белия лилиум демонстрира изразено регенериращо, аналгетично, противовъзпалително (потиска продукцията на проинфламаторните цитокини интерлевкин 6, IL-6 и интерлевкин  8, IL-8), хидратиращо, епителотонично, адстрингентно (облекчава възпалението, подобрява кръвообращението и спира кървенето), антисептично, и епителотонично действие. Екстрактът от това растение съдържа фитохимикалите kaempherol, linalool, citronellal, caryophyllene, humulene и neridiol под формата на слузести вещества, флавоноиди, сапонини, полизахариди и др. Това го прави предпочитана съставка на медикаменти, предназначени за третиране на рани и изгаряния, както и при увредена, суха, чувствителна и податлива на възпаления кожа. Медицинския ефект на кемферол е опосредстван от директната му намеса в много патологични процеси. Особено внимание заслужава съдържащата се в белия крем гликолова киселина, спомагаща за отстраняване на мъртвите кожни клетки и подпомагаща по този начин регенерацията. Антибактериалната активност на екстракта от бял крем е най – добре проучена по отношение на Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella enterica, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus aureus. Сравнително нови проучвания показват, че сапонините, присъстващи в белия крем, могат да инхибират епидермалната карциногенеза. Все по – голямо внимание се обръща и на антидиабетните качества на белия крем.

- ПЧЕЛЕН ВОСЪК:

В състава на пчелния восък има сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила, ароматни съединения, минерали, витамини  и др. Благодарение на своя състав, пчелният восък упражнява противовъзпалително, аналгетично, антиоксидантно, регенериращо, хидратиращо, подобряващо кръвообращението, антибактериално и противогъбичково действие. Пчелния восък почиства епидермиса и подхранва и омекотява дермата, като предотвратява стареенето на тъканите. Използването на смес от пчелен восък и зехтин дава много добри резултати в лечението на рани, хемороиди и анални фисури. Същото важи за редица кожни заболявания като атопичен дерматит и псориазис.   

- ЗЕХТИН:

Съставът на зехтина и здравословните ползи от него са много добре проучени и на тях са посветени хиляди публикации от цял свят. Основните съставки на зехтина са: олеинова (омега-9), линолова и линоленова (омега-6), палмитинова и стеаринова киселини, полифеноли, витамини С, Е, А, К и витамини от групата В, каротеноиди и др. Благодарение на този си състав, прилаган локално, зехтинът упражнява силен противовъзпалителен, аналгетичен, антиоксидантен ефект, поддържа тургора и еластичността на кожата и забавя нейното стареене, подобрява кръвообращението, подпомага регенерацията на тъканите, зарастването на рани и изглаждането на белези. До голяма степен регенериращите, противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на студено пресования зехтин и на продуктите, получени от него, се дължат на фенолното съединение олеокантал. Подобно на класическите нестероидни противовъзпалителни лекарства, той е неселективен инхибитор на циклооксигеназата (COX), инхибира продукцията на IL-6, както и синтеза на други субстанциии на възпалението. Непрекъснато расте броят на проучванията, сочещи, че олеокантал потиска развитието на някои видове туморни клетки, без да уврежда здравите клетки в съседство.

 

Хеморрел мехлем е показан при:

-        вътрешни и външни хемороиди (адстрингентно, аналгетично, противовъзпалително)

-        анални фисури и рагади (възстановяване на увредената тъкан)

-        дискомфорт (болка, чувство за тежест, парене, дразнене, бодежи, сърбеж) в аналната област

-        Проктити

-        след проктологични операции

-        за подобряване на локалното кръвообращение и за спиране на кървенето

-        за възстановяване на нормалното състояние на тъканите и на стените на кръвоносните съдове

-        за облекчаване на възпалението и болката

-        за подпомагане на изхождането чрез лубрикация на дисталния отдел на дебелото черво.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА Хеморрел мехлем: локално, обилно нанесете два или три пъти дневно върху засегнатата зона. По–честата употреба увеличава ефективността на мехлема. За затвърждаване на ефекта е препоръчително употребата да продължи и след отшумяване на симптомите (до изчерпване на започнатата опаковка). Може да се използва и с профилактична цел. 

УПОТРЕБА НА МЕДИКАМЕНТИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СЪВМЕСТНО С Хеморрел мехлем: Не са известни неблагоприятни взаимодействия.

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА Хеморрел мехлем: При свръхчувствителност към някоя от съставките на мехлема. 

БЕЗОПАСНОСТ: Напълно безопасен в препоръчаните дневни дози. Не съдържа изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици. 100% натурален състав.

БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ: Хеморрел мехлем е безопасен за приложение по време на бременност и кърмене.

ШОФИРАНЕ И РАБОТА С МАШИНИ И АПАРАТУРА: Хеморрел мехлем не влияе на работоспособността и на способността за концентрация.

ОПАКОВКА: Хеморрел мехлем се предлага в туба 30 мл., в картонена кутия със запазен дизайн.

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХЕМОРРЕЛ мехлем: Фито Лайф ООД – България

Не губете време и пари, забравете хемороидите - Купете Сега!

За информация и поръчки звънете на 02 857 00 22

10

Коментари


2023-03-09

Благодаря ви! Продукта е чудесен! Адмирации, направихте го с 50% по-голям, а запазехте старата цена! Да сте живи и здрави и да продължавате все така! Препоръчвам го на всички - това е наистина най-доброто нещо при хемороиди!!!


2022-12-20

Благодаря!Помогна на мен.С една опаковка само!Моя близка ми сподели за неприятните хемороиди,казах и за мехлема и си го поръча.Започнала да го ползва и ефекта не закъснял.Сега дори го препоръчала на нейни познати.
Така,че смело може да се доверите!


2022-10-05

Покупка на мехлем и тинктура по препоръка на приятел, след 2 дни намаше болка, на 4 - 5 ден всичко беше минало, мисля че няма какво повече да се обсъжда... ????


2022-08-14

тест тест


2022-06-29

Изключително съм благодарен на създателите на Хеморел! Имах няколко фисури и вътрешни хемороиди, едвам издържах вече от болка и само мехлемът ми помогна. Минаха 10 дни и вече нямам оплаквания! Не правя реклама и аз не вярвах, но това чудо ми помогна! Дано съм полезен с мнението ми и да помогнем и на други хора!


2022-06-04

Това е направо чудо! Благодаря, благодаря, благодаря! Открих спасението, а вече мислех, че ще трябва да ме режат. Препоръчвам на всички!!!


2021-09-13

Този крем и останалите продукти ме спасиха от доста мъки и болки, благодаря Ви!


2021-08-18

Лекарство е уникално от 4-то намазване има облекчение. Препоръчвам наистина помага


2021-07-29

Помага много бързо! Препоръчвам горещо! Благодаря за хубавия продукт. Пожелавам си повече такива да има.


2020-11-12

Пиша първи коментар за лекарство което наистина работи. Оставям на страна рекламите по ТВ където резултата е далеч от очакванията. На хората които са го разработили и предлагат този продукт ще кажа, бъдете здрави, решавате един сериозен проблем на много хора.


2020-05-02

Благодаря, за продукта наистина помага много


2020-04-01

Само мога да кажа благодаря за Хеморрел! Минах през един малък ад докато попадна на крема. Разликата е огромна! Радвам се че има нещо истинско!


2020-03-05

Поръчах го без да се колебая. Три дни умирах от болка - опитах какво ли не. Сега го използвах и след 5 минути болката изчезна. Дано бързо мине този ужас.
Благодаря Ви!


2020-02-14

Хиляди благодарности на създателите на мехлема Хеморел. Месечният ми АД приключи само за 3 дни....... ????


2020-02-07

Добре че го има този мехлем. Помогна ми за пореден път.
Благодаря на екипа.


2019-10-30

Много съм доволна от мехлема, действа бързо. Поръчах си за четвърти път


2019-10-05

Много благодаря на производителите на този продукт!Бях скиптично настроена.Но реших и го поръчах.Просто е многодобър сега ще си поръчам втори да го имам под ръка. Много ми помогна.

2019-09-09

Благодаря ви! Мехлемът е много добър и премахна хемороидите. Сега живея по-добре.


2019-08-27

Това са наистина вълшебни продукти! Специални благодарности на създателите на тези невероятни продукти и техните разпространители! Ползвал съм различни мазила,свещички и системи от народната медицина, включително и оперативен метод....,само Хеморрел ми помогна. Предполагам, че коментарите са малко, защото повечето хора ползвали продукта, са си решили проблема и просто са забравили да благодарят. Но съм сигурен. че удовлетворените от неговото действие са много! Бог да Ви Благослови!


2019-07-30

Благодаря за вълшебното лекарство! Пробвах какво ли не - само хеморел ми помогна! Да сте живи и здрави и да помагате на хората!


2019-07-27

Невероятни продукти!!! Защо толкова късно разбрах за тях. Препоръчвам ги на всички с този проблем - не се съмнявайте!

Напиши коментар