Позвънете ни: 02 857 0022

Хеморрел мехлем 30гр.

24.80лв.

РАЗЛИЧНИЯТ ПРОДУКТ! Най-добър при хемороиди според потребителите в България! Нова опаковка с 50% повече! Хеморрел мехлем е високо ефективен, изцяло природен продукт на билкова основа. Без аналог за бързо облекчаване, лечение и профилактика при всички видове хемороиди и фисури. 100% натурален с незабавно действие. Научно доказано действие на съставките (виж подробното описание). Хеморрел мехлем Ви помага да избегнете хирургическа интервенция – хемороидите се прибират! Състав: екстракт от бял крем (lillium candidum), пчелен восък, зехтин. Опаковка 30гр. За най-добри резултати комбинирайте с Хеморрел тинктура.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА


  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  • Безплатна доставка при покупка над 50 лв.
  • Доставка – Доставяме бързо и дискретно
  • Сигурност – Плащате при доставка
  • 30% отсъпка от цената на доставката с Еконт

  Описание

  ХЕМОРРЕЛ мехлем 30гр.

  СЪСТАВ: екстракт от бял крем (lillium candidum), пчелен восък, зехтин.

  ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА ХЕМОРРЕЛ мехлем:

  – екстракт от БЯЛ КРЕМ:

  Многобройни проучвания доказват, че екстрактът от луковиците на белия лилиум демонстрира изразено регенериращо, аналгетично, адстрингентно (облекчава възпалението, подобрява кръвообращението и спира кървенето), противовъзпалително (потиска продукцията на проинфламаторните цитокини интерлевкин 6, IL-6 и интерлевкин  8, IL-8), хидратиращо, антисептично и епителотонично действие. Екстрактът от това растение съдържа фитохимикалите kaempherol, linalool, citronellal, caryophyllene, humulene и neridiol под формата на слузести вещества, флавоноиди, сапонини, полизахариди и др. Това го прави предпочитана съставка на медикаменти, предназначени за третиране на рани и изгаряния, както и при увредена, суха, чувствителна и податлива на възпаления кожа. Медицинския ефект на кемферол е опосредстван от директната му намеса в много патологични процеси. Особено внимание заслужава съдържащата се в белия крем гликолова киселина, спомагаща за отстраняване на мъртвите кожни клетки и подпомагаща по този начин регенерацията. Антибактериалната активност на екстракта от бял крем е най–добре проучена по отношение на Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella enterica, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus aureus. Сравнително нови проучвания показват, че сапонините, присъстващи в белия крем, могат да инхибират епидермалната карциногенеза. Все по–голямо внимание се обръща и на антидиабетните качества на белия крем.

  *ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7465089/;

  *researchgate.net/publication/343330152_Medicinal_Properties_of_Lilium_candidum_L_and_Its_Phytochemicals

  *pfaf.org/user/plant.aspx?latinname=Lilium+candidum

  – ПЧЕЛЕН ВОСЪК:

  В състава на пчелния восък има сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила, ароматни съединения, минерали, витамини  и др. Благодарение на своя състав, пчелният восък упражнява противовъзпалително, аналгетично, антиоксидантно, регенериращо, хидратиращо, подобряващо кръвообращението, антибактериално и противогъбичково действие. Пчелния восък почиства епидермиса и подхранва и омекотява дермата, като предотвратява стареенето на тъканите. Използването на смес от пчелен восък и зехтин дава много добри резултати в лечението на рани, хемороиди и анални фисури. Същото важи за редица кожни заболявания като атопичен дерматит и псориазис.

  *pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27633295/

  *webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-305/beeswax

  – ЗЕХТИН:

  Съставът на зехтина и здравословните ползи от него са много добре проучени и на тях са посветени хиляди публикации от цял свят. Основните съставки на зехтина са: олеинова (омега-9), линолова и линоленова (омега-6), палмитинова и стеаринова киселини, полифеноли, витамини С, Е, А, К и витамини от групата В, каротеноиди и др. Благодарение на този си състав, прилаган локално, зехтинът упражнява силен противовъзпалителен, аналгетичен, антиоксидантен ефект, поддържа тургора и еластичността на кожата и забавя нейното стареене, подобрява кръвообращението, подпомага регенерацията на тъканите, зарастването на рани и изглаждането на белези. До голяма степен регенериращите, противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на студено пресования зехтин и на продуктите, получени от него, се дължат на фенолното съединение олеокантал. Подобно на класическите нестероидни противовъзпалителни лекарства, той е неселективен инхибитор на циклооксигеназата (COX), инхибира продукцията на IL-6, както и синтеза на други субстанциии на възпалението. Непрекъснато расте броят на проучванията, сочещи, че олеокантал потиска развитието на някои видове туморни клетки, без да уврежда здравите клетки в съседство.

  *researchgate.net/publication/304403318_A_review_benefit_and_bioactive_properties_of_olive_Olea_europaea_L_leaves

  *ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4352757/

  *mdpi.com/2223-7747/12/3/688

   

  Хеморрел мехлем е показан при:

  –        вътрешни и външни хемороиди (адстрингентно, аналгетично, противовъзпалително)

  –        анални фисури и рагади (възстановяване на увредената тъкан)

  –        дискомфорт (болка, чувство за тежест, парене, дразнене, бодежи, сърбеж) в аналната област

  –        Проктити

  –        след проктологични операции

  –        за подобряване на локалното кръвообращение и за спиране на кървенето

  –        за възстановяване на нормалното състояние на тъканите и на стените на кръвоносните съдове

  –        за облекчаване на възпалението и болката

  –        за подпомагане на изхождането чрез лубрикация на дисталния отдел на дебелото черво.

   

  НАЧИН НА УПОТРЕБА НА Хеморрел мехлем: локално, обилно нанесете два или три пъти дневно върху засегнатата зона. По–честата употреба увеличава ефективността на мехлема. За затвърждаване на ефекта е препоръчително употребата да продължи и след отшумяване на симптомите (до изчерпване на започнатата опаковка). Може да се използва и с профилактична цел.

  УПОТРЕБА НА МЕДИКАМЕНТИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СЪВМЕСТНО С Хеморрел мехлем: Не са известни неблагоприятни взаимодействия.

  КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА Хеморрел мехлем: При свръхчувствителност към някоя от съставките на мехлема.

  БЕЗОПАСНОСТ: Напълно безопасен в препоръчаните дневни дози. Не съдържа изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици. 100% натурален състав.

  БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ: Хеморрел мехлем е безопасен за приложение по време на бременност и кърмене.

  ШОФИРАНЕ И РАБОТА С МАШИНИ И АПАРАТУРА: Хеморрел мехлем не влияе на работоспособността и на способността за концентрация.

  ОПАКОВКА: Хеморрел мехлем се предлага в туба 30 мл., в картонена кутия със запазен дизайн.

  Продукт на Фито Лайф ООД – България

  Не губете време и пари, забравете хемороидите – Купете Сега!

  За информация и поръчки звънете на 02 857 00 22

  ×