LICEROL

Рейтинг на продукта

Унгвент за локално приложение при разширени вени, изгаряне и повърхностни рани. Бързо регенерира увредените тъкани. Намалява възпалението, има антисептично и охлаждащо действие. Предпазва от образуване на белези. 100% натурален състав.

19,90 лв.

Бърза поръчка

Бърза поръчка

След като изпратиш номер за контакт, ние ще се свържем с теб.

LICEROL
LICEROL

 

Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

 

Доставка - Доставяме бързо и дискретно

 

Сигурност - Плащате при доставка

 

30% отсъпка от цената на доставката с Еконт

ЛИЦЕРОЛ унгвент

СЪСТАВ: екстракт от бял крем (lillium candidum), зехтин, бял (пречистен) пчелен восък, ментол.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА  ЛИЦЕРОЛ унгвент:

- БЯЛ КРЕМ. Екстрактът от това растение съдържа слузести вещества, флавоноиди, сапонини, полизахариди и др. Многобройни проучвания доказват, че екстрактът от луковиците на белия лилиум упражнява изразено аналгетично, противовъзпалително ( потиска продукцията на проинфламаторните цитокини интерлевкин 6, IL-6 и интерлевкин  8, IL-8), хидратиращо, епителотонично, адстрингентно (облекчава възпалението, подобрява кръвообращението и спира кървенето), антисептично и регенериращо и епителотонично действие. Сравнително нови проучвания показват, че сапонините, присъстващи в белия крем, могат да инхибират епидермалната карциногенеза. Антибактериалната активност на екстракта от бял крем е най – добре проучена по отношение на Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella enterica, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus aureus.

-БЯЛ ПЧЕЛЕН ВОСЪК. По специална технология обикновеният жълт пчелен восък може да бъде пречистен и избелен и се получава бял (пречистен) пчелен восък. В състава на пчелния восък има  сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила, ароматни съединения, минерали, витамини  и др. Благодарение на тях, пчелният восък упражнява силно противовъзпалително, аналгетично, антиоксидантно, регенериращо, хидратиращо, подобряващо кръвообращението, антибактериално и противогъбичково  действие. Използването на смес от  пчелен восък и зехтин дава много добри резултати в лечението на редица кожни заболявания като атопичен дерматит и псориазис. Същото важи и за рани и хемороиди и анални фисури.

-МАСЛО ОТ ЕВРОПЕЙСКА МАСЛИНА (ЗЕХТИН). Съставът на зехтина и здравословните ползи от него са много добре проучени и на тях са посветени хиляди публикации от цял свят. Основните съставки на зехтина са: олеинова (омега-9), линолова и линоленова (омега-6), палмитинова, стеаринова киселина, полифеноли, витамини Е, С, А, К, витамини от групата В, каротеноиди. Благодарение на този си състав, прилаган локално, зехтинът упражнява силен противовъзпалителен, аналгетичен, антиоксидантен ефект, поддържа тургора и еластичността на кожата и забавя нейното стареене, подобрява кръвообращението, подпомага регенерацията на тъканите, зарастването на рани и изглаждането на белези. До голяма степен регенериращите, противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на студено пресования зехтин и на продуктите, получени от него, се дължат на фенолното съединение олеокантал. Подобно на класическите нестероидни противовъзпалителни лекарства, той е неселективен инхибитор на циклооксигеназата (COX), инхибира продукцията на IL-6, както и синтеза на други субстанции на възпалението. Непрекъснато расте броят на проучванията, сочещи, че олеокантал потиска развитието на някои видове туморни клетки, без да уврежда здравите клетки в съседство.

-МЕНТОЛ. Ментолът е активната съставка, която  присъства в етеричното масло, получено от листата на мента. Неговите противовъзпалителни, анестетични, охлаждащи и антисептични качества са известни отдавна на човечеството и днес ментолът намира широко приложение в медицината и козметиката. Често се използва и като съставка в кремове и унгвенти за подобряване на кръвообращението, а също и за освежаване и тонизиране.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЛИЦЕРОЛ унгвент:

-       при изгаряне  

-       повърхностни рани.

-       Хронична Венозна Недостатъчност (ХВН) и кожни изменения свързани със заболяването. Повлиява чувството на тежест и умора в долните крайници.

-       свива разширените кръвоносни съдове

-       декубитални рани

-       диабетни рани

-       белези от всякакъв произход и с всякаква локализация

-       дисхидроза на тъканите

Бързо регенерира увредените тъкани. Намалява възпалението и болката, има антисептично и охлаждащо действие. Предпазва от образуване на белези.

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИЦЕРОЛ унгвент: локално нанасяне 2 или повече пъти дневно върху засегнатите участъци.

УПОТРЕБА НА МЕДИКАМЕНТИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СЪВМЕСТНО С ЛИЦЕРОЛ унгвент: Не са известни неблагоприятни взаимодействия.

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА  ЛИЦЕРОЛ унгвент: при свръхчувствителност към някоя от съставките на мехлема.

БЕЗОПАСНОСТ: ЛИЦЕРОЛ унгвент не съдържа изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици.

БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ: ЛИЦЕРОЛ унгвент е безопасен за приложение по време на бременност и кърмене.

ШОФИРАНЕ И РАБОТА С МАШИНИ И АПАРАТУРА: ЛИЦЕРОЛ унгвент не влияе на работоспособността и на способността за концентрация.

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЛИЦЕРОЛ унгвент: Фито Лайф ООД - България

Опаковка:

“Licerol” крем се предлага в буркан от 70мл., защитен с холограмен стикер.

За информация и поръчки звънете на 02 857 00 22

80

Коментари


2023-02-03

Много ми помогна. Тежестта в краката изчезна. Благодаря.


2022-06-14

Изпитах продукта наистина помага при разширени вени!
Благодаря


2022-06-04

Страхотен продукт за разширени вени! Не съм се и надявала на такова действие. Вените се прибраха почти докрай! Продължавам да мажа и да пия тинктурата! Благодаря на д-р Дончев и на създалите продуктите!


2022-02-25

Искам да благодаря за този продукт. След изгаряне с гореща мазнина за няколко дни мазане с Лицерол всичко отшумя. Благодаря!


2021-06-11

Имах разширени вени на краката. Лятото ме беше срам да се покажа на плажа. Изпила съм цялата аптека с хапчета - не ми помогнаха. Съдовата ми го изписа. Действието му е невероятно. Благодаря! Препоръчвам на всички този проблем.


2021-04-02

Искам да Ви благодаря за този крем. Помогна на мама за варикозните и рани.


2019-10-21

В аптеката ми предложиха да го пробвам за трудно зарастващите рани от диабет. Преди да свърши първата опаковка виждам, че вече се образува нова здрава тъкан. Моля Ви направете така, че повече лекари и фармацевт да знаят и да предлагат този продукт. Вярвам, че ще помогнете на много нуждаещи се. Благодарности за тази магия!!!


2019-08-04

Благодаря за изключителния крем! Спаси дъщеря ми от сигурни белези след изгаряне. Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Напиши коментар