Хеморрел тинктура

11.90лв.

Течна форма за перорален прием Уникална комбинация от билки смесени по стара народна рецепта, без аналог. Възстановява гъвкавостта на стените на кръвоносните съдове. Особено ефикасна за възстановяване на тъканите при хемороиди и варикозни вени. Притежава силно изразено адстрингентно действие. Научно доказано действие на съставките (вижте пълното описание). Състав: Бял Равнец (Achillea millefolium), Смрадлика (Cotinus), Лайка (Matricaria recutita). Вече с увеличено съдържание на старата цена! За най-добри резултати при хемороиди комбинирайте с Хеморрел мехлем, при разширени вени комбинирайте с крем Лицерол.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  • Безплатна доставка при покупка над 50 лв.
  • Доставка – Доставяме бързо и дискретно
  • Сигурност – Плащате при доставка
  • 30% отсъпка от цената на доставката с Еконт

  Описание

  ХЕМОРРЕЛ тинктура

  СЪСТАВ НА ХЕМОРРЕЛ тинктура: Бял Равнец (Achillea millefolium), Смрадлика (Cotinus), Лайка (Matricaria recutita), Етанол 30%.

  Това е уникална комбинация от билки, смесени по стара народна рецепта, без аналог.

  ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА ХЕМОРРЕЛ тинктура:

  – Бял Равнец (Achillea millefolium). С лечебна цел се използват стръковете, които се събират по време на цъфтежа. Те съдържат етерично масло, слузни и горчиви вещества, терпени, минерални соли, витамини К и С, флавоноиди, алкалоиди, танини и др. Благодарение на този си състав билката е безценна при всякакви външни и вътрешни кръвоизливи, а също и за подобряване на дейността на бъбреците, слезката, черния дроб и стомашно – чревната система и като детоксикиращо и повишаващо жизнения тонус средство.

  *ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3232110/

  *webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-151/yarrow

  – Смрадлика (Cotinus). С лечебна цел се използват листата на храста, които съдържат танини, дъбилни вещества, флавоноиди, каротин, органични киселини, витамин Е и др. Този състав определя противовъзпалителното, антисептично, регенериращо, епителотонично и кръвоспиращо действие на смрадликата. Въз основа на тези нейни качества, листата на смрадликата, под различна форма, се използват от векове за повлияване на хемороиди и анални фисури, а също и на инфекциозно – възпалителни заболявания от различно естество и с различна локализация (бяло течение при жените; гнойни кожни процеси; ангини; гингивостоматит и/или пародонтит с кървене и/или гноене; възпаления на дихателните пътища и/или на стомашно – чревната система и др.); язви и рани от различно естество и др.

  *ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4890191/

  *mdpi.com/2223-7747/10/6/1224

  – Лайка (Matricaria recutita). Сред химичните вещества, влизащи в състава на цветчетата на растението, са:  биофлавоноиди (апигенин, лутеолин, кверцетин); кумаринови съединения; салицилова, изовалерианова, каприлова и антимисова органични киселини; фитостероли; витамини (витамин С, никотинова киселина); каротин; полизахаридни съединения; белтъчни и дъбилни вещества; терпеноиди; етерични масла и др. Благодарение на този си състав цветовете от лайката упражняват силно противовъзпалително, спазмолитично, седативно, епителотонично, подобряващо кръвообращението, кръвоспиращо, стимулиращо храносмилането и антибактериално действие.

  *ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9032859/

  *webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-951/german-chamomile

  *heritagegarden.uic.edu/german-chamomile-matricaria-recutita

  ПРИЛОЖЕНИЕ НА ХЕМОРРЕЛ тинктура:

  –       вътрешни и външни хемороиди (свиване на разширените кръвоносни съдове и спиране на кървенето)

  –       анални фисури и рагади (възстановяване на увредената тъкан), дискомфорт (болка, чувство за тежест, парене, дразнене, бодежи, сърбеж) в аналната област

  –        поддържа добро състояние на съдовете, почиства и премахва отлаганията като осигурява нормално кръвоснабдяване

  –        проктити

  –        след проктологични операции

  –        за подобряване на кръвообращението и спиране на евентуално кървене

  –        за възстановяване на нормалното състояние на тъканите и на стените на кръвоносните съдове

  –        за облекчаване на възпалението и болката

  –        стомашно – чревни и жлъчно – чернодробни заболявания

  –        кръвоизливи от различно естество.

   

  НАЧИН НА УПОТРЕБА НА Хеморрел тинктура: Препоръчителният перорален дневен прием е 3 пъти по 20 капки тинктура с малко вода (около 50 мл.), на гладно. За постигане на траен ефект е желателно Хеморрел тинктура да се използва поне 3 месеца. Няма ограничение за продължителността на употреба. Може да се използва и с профилактична цел, като тогава приема са намалява постепенно до един път дневно.

  УПОТРЕБА НА МЕДИКАМЕНТИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СЪВМЕСТНО С Хеморрел тинктура: Не са известни неблагоприятни взаимодействия. Добре се комбинира с Хеморрел мехлем и крем Лицерол.

  КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА Хеморрел тинктура: при свръхчувствителност към някоя от съставките.

  БЕЗОПАСНОСТ: Хеморрел тинктура не съдържа изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици.

  БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ: Хеморрел тинктура е безопасна за приложение по време на бременност и кърмене.

  ШОФИРАНЕ И РАБОТА С МАШИНИ И АПАРАТУРА: Хеморрел тинктура не влияе на работоспособността и на способността за концентрация.

  ПРОИЗВОДИТЕЛ НА Хеморрел тинктура: Фито Лайф ООД – България.

  Опаковка:

  Хеморрел тинктура се предлага в стъклено шише с вграден капкомер /гутатор/. Количество 30 мл.

  За информация и поръчки позвънете на 02 857 00 22