• Намалена цена
  • Нов

Хеморрел мехлем 20гр.

Рейтинг на продукта

ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ с 30% НАМАЛЕНИЕ

Хеморрел мехлем е високо ефективен, изцяло природен продукт на билкова основа. Без аналог за бързо облекчаване, лечение и профилактика при всички видове хемороиди и фисури. 100% натурален с незабавно действие. Хеморрел мехлем Ви помага да избегнете хирургическа интервенция - хемороидите се прибират. Състав: екстракт от бял крем (lillium candidum), пчелен восък, зехтин. Опаковка 20гр.

23,00 лв.
15,90 лв. Спестявате 7,10 лв.

Бърза поръчка

Бърза поръчка

След като изпратиш номер за контакт, ние ще се свържем с теб.

Хеморрел мехлем 20гр.
Хеморрел мехлем 20гр.

 

Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

 

Доставка - Доставяме бързо и дискретно

 

Сигурност - Плащате при доставка

 

30% отсъпка от цената на доставката с Еконт

ХЕМОРРЕЛ мехлем 20гр.

СЪСТАВ: екстракт от бял крем (lillium candidum), пчелен восък, зехтин.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА ХЕМОРРЕЛ мехлем:

- екстракт от БЯЛ КРЕМ:

Многобройни проучвания доказват, че екстрактът от луковиците на белия лилиум демонстрира изразено регенериращо, аналгетично, противовъзпалително (потиска продукцията на проинфламаторните цитокини интерлевкин 6, IL-6 и интерлевкин  8, IL-8), хидратиращо, епителотонично, адстрингентно (облекчава възпалението, подобрява кръвообращението и спира кървенето), антисептично, и епителотонично действие. Екстрактът от това растение съдържа фитохимикалите kaempherol, linalool, citronellal, caryophyllene, humulene и neridiol под формата на слузести вещества, флавоноиди, сапонини, полизахариди и др. Това го прави предпочитана съставка на медикаменти, предназначени за третиране на рани и изгаряния, както и при увредена, суха, чувствителна и податлива на възпаления кожа. Медицинския ефект на кемферол е опосредстван от директната му намеса в много патологични процеси. Особено внимание заслужава съдържащата се в белия крем гликолова киселина, спомагаща за отстраняване на мъртвите кожни клетки и подпомагаща по този начин регенерацията. Антибактериалната активност на екстракта от бял крем е най – добре проучена по отношение на Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella enterica, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus aureus. Сравнително нови проучвания показват, че сапонините, присъстващи в белия крем, могат да инхибират епидермалната карциногенеза. Все по – голямо внимание се обръща и на антидиабетните качества на белия крем.

- ПЧЕЛЕН ВОСЪК:

В състава на пчелния восък има сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила, ароматни съединения, минерали, витамини  и др. Благодарение на своя състав, пчелният восък упражнява противовъзпалително, аналгетично, антиоксидантно, регенериращо, хидратиращо, подобряващо кръвообращението, антибактериално и противогъбичково действие. Пчелния восък почиства епидермиса и подхранва и омекотява дермата, като предотвратява стареенето на тъканите. Използването на смес от пчелен восък и зехтин дава много добри резултати в лечението на рани, хемороиди и анални фисури. Същото важи за редица кожни заболявания като атопичен дерматит и псориазис.   

- ЗЕХТИН:

Съставът на зехтина и здравословните ползи от него са много добре проучени и на тях са посветени хиляди публикации от цял свят. Основните съставки на зехтина са: олеинова (омега-9), линолова и линоленова (омега-6), палмитинова и стеаринова киселини, полифеноли, витамини С, Е, А, К и витамини от групата В, каротеноиди и др. Благодарение на този си състав, прилаган локално, зехтинът упражнява силен противовъзпалителен, аналгетичен, антиоксидантен ефект, поддържа тургора и еластичността на кожата и забавя нейното стареене, подобрява кръвообращението, подпомага регенерацията на тъканите, зарастването на рани и изглаждането на белези. До голяма степен регенериращите, противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на студено пресования зехтин и на продуктите, получени от него, се дължат на фенолното съединение олеокантал. Подобно на класическите нестероидни противовъзпалителни лекарства, той е неселективен инхибитор на циклооксигеназата (COX), инхибира продукцията на IL-6, както и синтеза на други субстанциии на възпалението. Непрекъснато расте броят на проучванията, сочещи, че олеокантал потиска развитието на някои видове туморни клетки, без да уврежда здравите клетки в съседство.

 

Хеморрел мехлем е показан при:

-        вътрешни и външни хемороиди (адстрингентно, аналгетично, противовъзпалително)

-        анални фисури и рагади (възстановяване на увредената тъкан)

-        дискомфорт (болка, чувство за тежест, парене, дразнене, бодежи, сърбеж) в аналната област

-        Проктити

-        след проктологични операции

-        за подобряване на локалното кръвообращение и за спиране на кървенето

-        за възстановяване на нормалното състояние на тъканите и на стените на кръвоносните съдове

-        за облекчаване на възпалението и болката

-        за подпомагане на изхождането чрез лубрикация на дисталния отдел на дебелото черво.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА Хеморрел мехлем: локално, обилно нанесете два или три пъти дневно върху засегнатата зона. По–честата употреба увеличава ефективността на мехлема. За затвърждаване на ефекта е препоръчително употребата да продължи и след отшумяване на симптомите (до изчерпване на започнатата опаковка). Може да се използва и с профилактична цел. 

УПОТРЕБА НА МЕДИКАМЕНТИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СЪВМЕСТНО С Хеморрел мехлем: Не са известни неблагоприятни взаимодействия.

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА Хеморрел мехлем: При свръхчувствителност към някоя от съставките на мехлема. 

БЕЗОПАСНОСТ: Напълно безопасен в препоръчаните дневни дози. Не съдържа изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици. 100% натурален състав.

БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ: Хеморрел мехлем е безопасен за приложение по време на бременност и кърмене.

ШОФИРАНЕ И РАБОТА С МАШИНИ И АПАРАТУРА: Хеморрел мехлем не влияе на работоспособността и на способността за концентрация.

ОПАКОВКА: Хеморрел мехлем се предлага в буркан 20 мл.

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХЕМОРРЕЛ мехлем: Фито Лайф ООД – България

Не губете време и пари, забравете хемороидите - Купете Сега!

За информация и поръчки звънете на 02 857 00 22

14

Коментари

Напиши коментар