Описание
Ostrovit DigeZyme® | Digestive Enzyme Complex Patent е уникална комбинация от специфични храносмилателни ензими, която предлага много повече от просто подпомагане на правилното храносмилане и по-добро усвояване на хранителните вещества.
Какво е DigeZyme®?
Ostrovit DigeZyme® | Digestive Enzyme Complex Patent е уникална, патентована смес от 5 специфични ензима - α-амилаза (ензим за хидролизиране на нишесте), протеаза (ензим за хидролизиране на протеини), липаза (ензим за хидролизиране на мазнини), целулаза (ензим за хидролизиране на целулоза) и лактаза (ензим за хидролизиране на лактоза).
Защо да приемаме Ostrovit DigeZyme® | Digestive Enzyme Complex Patent?
Ostrovit DigeZyme® | Digestive Enzyme Complex Patent ще ви помогне да издържите на стреса, причинен от внезапни промени в моделите на консумация на храна, излагане на замърсители на околната среда, дълги пътувания и неочаквани промени във времето
Продуктът е изключително важен в случаи и състояние, в които е увредено самото ензимно производство в тялото.
Ostrovit DigeZyme® | Digestive Enzyme Complex Patent спомага за намаляване на симптомите, причинени от храносмилателни и метаболитни нарушения, при които индивидите нямат специфични ензими. Например непоносимост към лактоза, която се причинява от лактазен дефицит
С какво ни помагат ензимите в патентованата формула?
→ α-амилаза: Разгражда въглехидратите, като нишесте, гликоген и полизахариди на по-малки единици
→ Целулаза: Разгражда целулозата и хитина. Помага за освобождаването на хранителни вещества както в плодовете, така и в зеленчуците
→ Липаза: Разгражда липидите, подобрява оползотворяването на мазнините и поддържа здравословната функция на жлъчния мехур
→ Протеаза: Разгражда протеини и пептиди, поддържа имунната функция
→ Лактаза: Разгражда лактозата (млечна захар) и полезна при непоносимост към лактоза
Защо ензимите във формулата са специални?
По-голямата част от добавките с храносмилателни ензими, предлагани в момента на пазара, са от животински източници. Следователно произходът на ензима би бил голям проблем за индивид, който е строго веган. Микробните ензими, често наричани „растителни,“ са от бактериален или гъбичен произход и се произвеждат чрез ферментация с помощта на тези микроорганизми.
Някои от най-известните източници на микробни ензими, използвани в добавките, включват видове като Aspergillus и Rhizopus (гъбични), Bacillus (бактериални) и Saccharomyces (дрожди).
Какви са основните предимства на DigeZyme® | Digestive Enzyme Complex Patent:
→ Съставките са стабилни във всякакви опаковки и форми;
→ Притежава по-силни свойства при третирането на малабсорбация и лактозна непоносимост;
→ По-висока ефективност и PH стабилност в сравнение с животинските ензими;
→ Всеки ензим в тази мултиензимна комплексна формула е от хранителен клас и не е ГМО и не съдържа глутен;
→ Спецификациите на този продукт се придържат към най-строгите международни стандарти и регулаторни норми, като представителството на Кодекса за химикали в храните (FCC), приет стандарт от FDA на САЩ'
→ Всички ензими, използвани в този мултиензимен комплекс са безопасни по отношение на техния произход, качество и ефикасност.
Начин на прием:
1 таблетка преди всяко основно хранене.
Отзиви
Все още няма отзиви.