Описание
Натокиназа на Natural Factors, Canada представлява ензим, извлечен от концентрат на преминали през ферментационен процес соеви не-ГМО зърна нато. Ензимът е в стабилна форма и осигурява оптимална активност като насърчава здравето на кръвоносната система и регулира кръвосъсирването.
Какво представлява натокиназа и какво е нейното приложение?
Натокиназа е ензим (протеин, ускоряващ процесите в тялото), който се извлича от популярната японска храна, наречена нато. Нато е варено соево зърно, което е ферментирало с вид бактерии.
Нато е бил използван като народен лек за болести на сърцето и кръвоносните съдове в продължение на стотици години. Натокиназа не може да бъде открита в други соеви храни, различни от нато, тъй като натокиназа се произвежда чрез специфичен процес на ферментация, използван за направата на нато.
Как работи?
Натокиназата разрежда кръвта и помага за разграждането на кръвните съсиреци. Това може да предпази от сърдечни заболявания и състояния, причинени от кръвни съсиреци като инсулт, инфаркт и други.
Натокиназата се използва при сърдечно-съдови заболявания, включително сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, висок холестерол, инсулт, болка в гърдите , дълбока венозна тромбоза , "втвърдяване на артериите" (атеросклероза), хемороиди, разширени вени, слаба кръвна циркулация, заболяване на периферните артерии (PAD)
Отзиви
Все още няма отзиви.