Относно продуктите на Phyto Life

Нашият асортимент, включващ Хеморрел Мехлем, Хеморрел Тинктура и Лицерол, предоставя бързо облекчение, тъй като са специално създадени да третира проблема, а не само симтомите. Усеща се облекчение още след първото приложение. Всички тези продукти разполагат с изцяло натурален състав и спомагат за бързото регенериране на засегнатите участъци.
Продуктите ни се предлагат в цялата аптечна мрежа. За наличности и цени, моля, проверете в най-удобните за вас аптеки. Имайте предвид, че ние не разполагаме с информация относно моментните наличности в аптеките, тъй като продуктите се разпространяват чрез търговци на едро. Молим за наличности и цени се обръщайте директно към най-удобните за Вас аптеки.
Приложението на Хеморрел Мехлем се препоръчва 2 пъти дневно, като засегнатите места се намазват обилно. За траен ефект се препоръчва лечение в продължение на 7-10 дни, препоръчваме да се ползва до изчерпване на опаковката, а за трайни резултати да се ползват две опаковки последователно. Хеморрел Тинктура се приема 3 пъти дневно, 20 капки в 50мл. вода, желателно да се използва поне 3 месеца. Лицерол се използва два пъти дневно, нанасяйки го върху засегнатите и около тях участъци. Не съществуват ограничения за продължителността на употреба.

Използването на продуктите заедно не е задължително, но е препоръчително за постигане на по-бързи и трайни резултати. Мехлемите действат локално, докато Хеморрел Тинктура атакува проблемите отвътре, предлагайки комбиниран подход за оптимални резултати.
Да, Хеморрел възстановява тъканите еднакво добре както при външни, така и при вътрешни хемороиди. За най-добри резултати е важно количество от мехлема да достигне засегнатата област.
Да, нашите продукти са абсолютно безвредни с нулева токсичност и 100% натурален БИО състав. Подходящи за употреба при бременност. Те не съдържат изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени, и са подходящи за бременни и кърмещи жени.
Ще усетите облекчаване на симптомите още при първата употреба на мехлема. Това се дължи на уникалната формула, създадена да третира директно проблема, а не както при повечето алтернативни продукти само симптомите. Действието на продуктите често надминава очакванията на пациентите!
Може да ползвате Хеморрел, както превантивно, така и при възстановяване след оперативни и инвазивни процедури за отстраняване на хемороиди и фисури. Именно основната им функция, да регенерират увредените тъкани, ги прави особено подходящи в такива случаи.

Относно Maxbalance

Максбаланс е натурален продукт с доказан ефект, който е специално разработен с цел подпомагане на оптималното функциониране на храносмилателната система и поддържане на стомашно-чревното здраве.

Продуктът съчетава внимателно подбрани съставки, които работят синергично и балансират чревната флора, подобряват здравето на стомашния-чревния тракт, укрепват имунната система и подпомага на храносмилането.

Максбаланс постига този ефект благодарение на:
- Пробиотиците, специално подбрани бактерии, които носят множежство ползи за организма и подобряват общото здраве и функциите на няколко различни системи в тялото.
- Пребиотиците, които подхранват пробиотиците и системата.
- Алое вера, която подобрява сърдечно-съдовото здраве и баланса на бактериите в тялото. Освен това алое вера има противовъзпалителен ефект, помага в детоксикацията на тялото и подпомага храносмилането.
- Модерната капсула Embocaps VG PRO, която е устойчива на стомашните киселини и гарантира на 100%, че Максбаланс ще достигне до червата.

Максбаланс е най-добрият избор за поддържане на здравата храносмилателна система и чревно здраве. С нашите уникални съставки и научно обоснована формула, Вие получавате не само продукт, но и гаранция за по-добро общо здравословно състояние.
Максбаланс използва специално разработените капсули Embocaps VG PRO, които са устойчиви на стомашната киселина и осигуряват доставянето на активните съставки директно до тънките черва. Това гарантира, че пробиотичните щамове и Алое верата достигат със 100% успеваемост до местата, където могат да оказват най-голямо влияние и да предоставят гарантиран ефект.
Максбаланс помага при разнообразие от стомашно-чревни проблеми, включително диария, запек, синдром на раздразненото черво и гастроезофагеална рефлуксна болест. Освен това, продуктът подпомага общото здравословно състояние, като подобрява имунната функция и укрепва сърдечно-съдовата система.
Моля, проверете наличността в аптеките. Актуалната информация за наличността и цените в аптечна мрежа може да се предостави само от конкретните аптеки.
Максбаланс стимулира полезните бактерии в червата, което подпомага усвояването на белтъци, мазнини и минерали. Така продуктът помага за по-добрата абсорбция на хранителни вещества и подобрява общото състояние на храносмилателната система, както и за поддържане на добро тегло.
Максбаланс стимулира полезните бактерии в червата, което подпомага усвояването на белтъци, мазнини и минерали. Така продуктът помага за по-добрата абсорбция на хранителни вещества и подобрява общото състояние на храносмилателната система, както и за поддържане на добро тегло.
Максбаланс е безопасен за употреба по време на бременност и кърмене, но не е препоръчително да се ползва за дългосрочно време в този период. Винаги е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар преди започване на която и да е добавка по време на тези периоди.
Пробиотиците в Максбаланс са живи микроорганизми, които, когато се приемат в препоръчителни количества, допринасят за здравето на чревната флора. Пребиотиците, от друга страна, са влакнини, които действат като храна за пробиотиците и стимулират растежа на полезни бактерии в червата. Заедно, те създават съвместно действие, което подобрява чревното здраве, укрепва имунната система и подобрява общото храносмилане.
Максбаланс обикновено е безопасен за използване с други хранителни добавки и лекарства. Въпреки това, винаги е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар, особено ако приемате специфични лекарства, тъй като са възможни взаимодействия, които могат да повлияят на ефективността на лекарствата или на добавката.
Няма специфични храни или напитки, които трябва да се избягват докато приемате Максбаланс. Въпреки това, за оптимални резултати, се препоръчва балансирана диета, богата на фибри и с ниско съдържание на обработени храни, тъй като те могат да подпомогнат пробиотичната активност.

Свързани с поръчка

Когато преминете трите стъпки на формата за поръчка и видите екран, в който благодарим за поръчката Ви – всичко е наред и Вашата поръчка е приета. Разбира се, ако нещо Ви затруднява, винаги може да изберете опцията „Бърза поръчка”, която е в една стъпка за Ваше улеснение. В определени случаи си запазваме право да Ви обезпокоим по телефона за потвърждение на поръчката.
Стремим се да изпращаме поръчки постъпили до 17.00ч в същия ден, а тези направени по-късно – на следващия работен ден. Съботите са работни за куриерска фирма Еконт до 15.00ч. Неделя е почивен ден. Пратки се доставят в населени места с офиси на Еконт на следващия работен ден, поръчки направени в петък до 17.00 часа може да получите в офис на Еконт в събота до 15.00 часа или на Ваш адрес в понеделник. За населени места без офис на Еконт, проверявайте графика на обслужване на сайта econt.com в раздел „Офиси и график”. На официални празнични дни офисите на Еконт не работят и пратки не се доставят.
- 10%

Абонирайте се за нашият бюлетин

Абонирате се сега и ще получите код за 10% отстъпка.
Абонаметна форма

Количка0
Няма добавени продукти!
Продължи пазаруването