Phyto Life
(8 клиентски отзива)

Хеморрел Капсули - Мощно решение при вътрешни хемороиди и разширени вени за бърз и траен резултат

Силно ефикасни при:

 • Хемороидални кризи
 • Венозно-съдови нарушения
 • Разширени вени
 • Капилярни мрежи
 • Хронична Венозна Недостатъчност (ХВН)

29,90 лв.

Безплатна доставка при покупка над 60 лв.
Доставка – Доставяме бързо и дискретно
Сигурност – Плащате при доставка
30% отсъпка от цената на доставката с Еконт
Бърза поръчка
Бърза Поръчка

Важно: Ние ще се свържем с Вас, за уточняване на повече детайли.
Описание
Състав и действие
Начин на употреба
Друга информация

Хеморрел капсули. Ефикасни при вътрешни хемороиди и разширени вени за бърз и траен резултат.

Спомага за поддържане на устойчивостта на съдовите стени при вътрешни хемороиди и разширени вени. Укрепва капилярните стени, намалява пропускливостта и чупливостта им, което е важно за предотвратяване на кървене и образуване на хемороиди.

Допринася за доброто състояние на венозните стени, капилярите, клапанния апарат и венозния тонус. Подобрява циркулацията и спомага за намаляване на венозната конгестия и тежест. Това води до облекчаване на симптомите, свързани с образуването на хемороиди.

Формула, базирана на съставки, които допринасят за подържане на нормалното състояние на артериално-венозните канали и съединителната тъкан в аналния канал. Спомага за устойчивостта на съдовите стени, като подпомага тяхното заздравяване и предотвратява възможните увреждания от външни фактори или нарастващо налягане във венозната система.

 • Подобрява състоянието на венозните стени: Помага за поддържане на здрави и устойчиви венозни стени, което е от ключово значение за нормалното функциониране на вените.
 • Укрепва капилярните стени: Намалява тяхната пропускливост и чупливост, предотвратявайки така образуването и кървенето на вътрешни хемороиди.
 • Подобрява венозния тонус и циркулацията: Спомага за намаляване на венозната конгестия и тежест в краката, което облекчава симптомите свързани с хемороидите.
 • Поддържа нормалното състояние на артериално-венозните канали: Формула, базирана на съставки, които укрепват съединителната тъкан в аналния канал и спомагат за устойчивостта на съдовите стени.
 • Подпомага заздравяването на съдовите стени: Спомага за тяхното възстановяване и предотвратява уврежданията, които могат да възникнат от външни фактори или увеличено налягане във венозната система.

Защо хората са доволни от употребата на продукти Hemorrel при хемороиди и разширени вени?

100% Натурален и научно доказан състав съчетан с Бърз и Дълготраен ефект – Продуктът носи със себе си силата на природата. Внимателно подбраната комбинация от комплексен и мощен състав. Изключително мощна комбинация в третирането на вътрешни хемороиди и разширени вени! 

ПРЕПОРЪКИ ПРИ ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМОРОИДИ!

Поддържайте безупречна лична хигиена.
Намалете употребата на силни и много подправки.
Раздвижвайте се редовно, не се заседявайте и не стойте изправени продължително време.
Намалете употребата на кофеин и алкохол.
Съдоразширяващи препарати могат да допринесат за усложняване на симптоматиката при хемороиди.
Консултирайте се с Вашия лекар.

Научете повече как хиляди хора преодоляха проблема от тук.
Вижте пълната категория от продукти Хеморрел  тук.

 

СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО

sertifikati hd 1

Състав:

СЪСТАВКИ Съдържание дневна доза NRVs,%
Papaya fruit powder (Pseudocydonia sinensis fruit) Папая плод прах 420 mg *
Diosmin (from Citrus Aurantium L. Extract) Диосмин (от плод горчив портокал) 250 mg *
Achillea extract (Achillea millefolium aerial part) Екстракт Бял равнец 180 mg *
Witch Hazel Extract (Hamamelis virginica leaf/bark) Екстракт Хамамелис 180 mg *
Cascara Sagrada Extract (Rhamnus frangula L. bark) Екстракт Зърнестец кора 180 mg *
Dandelion Extract (Taraxacum officinale root) Екстракт Глухарче 160 mg *
Horse Chestnut Extract 20% Aescin (Aesculus hippocastanum L) Екстракт Конски кестен 100 mg *
Chamomile Extract 1.2% Apigenin (Matricaria recutita L flower) Екстракт Лайка 100 mg *
Ginger Root Powder (Zingiber officinale) Джинджифил корен прах 100 mg *
Vitamin C (as Ascorbic acid) Витамин С (Аскорбинова киселина) 60 mg 75%
Hesperidin (from Citrus Aurantium L. Extract) Хисперидин (от плод горчив портокал) 20 mg *

 

Помощни вещества: пълнител - микрокристална целулоза, глазиращ агент - капсула (хидроксипропил метилцелулоза)

* - Не е установена Референтна хранителна стойност

Действие на съставките

Папая плод прах-

Хранителните вещества и фитохимикалите съдържащи се в папаята, помагат за храносмилането, намаляват възпалението, подпомагат функционирането на сърдечно-съдовата, имунната и храносмилателната системи. Този състав помога за предотвратяване на рак на дебелото черво, белите дробове и простатата. Папаята съдържа ензима папaин, който подпомага  разграждането на белтъчните молекули. Папаята е с високо съдържание на фибри, което спомага за предотвратяване на запек и насърчава редовността и здравето на храносмилателния тракт.

Диосмин (от плод горчив портокал)-

Diosmin е флавонов гликозид с многобройни in vitro и in vivo проучвания.

Комбинацията от диосмин и хесперидин се оказва особено ефективна при лечението на хронична венозна недостатъчност и хемороиди.

Смес от флавоноиди (диосмин, троксерутин, хесперидин) при лечението на остра хемороидална болест:  проспективно, рандомизирано, тройно-сляпо, контролирано проучване

Екстракт Бял равнец-

Белият равнец (Achillea millefolium L. sl) традиционно се използва при лечение на възпалителни и спазматични стомашно-чревни заболявания, хепато-билиарни оплаквания и възпаления. В проучването са представени резултати, които потвърждават употребата на билката като противовъзпалително средство.

Екстракт Хамамелис-

Хамамелисът може да осигури известно облекчение при хемороиди или кожни раздразнения и да намали лекото кървене.

Хамамелисът е популярен продукт при овладяване на сърбежа, паренето и дразненето при хемороиди. Освен като стягащо средство чрез използване на тампони, компреси, намира и перорално приложение.

Екстракт Зърнестец кора-

Билката има слабително действие, което се дължи на съдържащите се в кората и стъблото антрагликозиди (гликофрангулин и др.). (механизъм на действие: Те се хидролизират в дебелото черво от чревните бактерии и ензимите, секретирани от лигавицата на дебелото черво. Получените емодини се редуцират от чревните бактериални ензими до антрони. На тези продукти от разграждането на антрагликозидите се дължи слабителното действие.)

Ако диета, упражнения, прием на повече течности, не са достатъчно ефикасни стратегии за справяне със запек, се дава предпочитание на билки съдържащи антрахинон. Зърнастец и Сена са в групата на т.нар. антрахинонови лаксативи, защото се понасят добре и имат меко действие.

Екстракт Глухарче-

Глухарчето е богато на фибри и пребиотични съединения като инулин,които подпомагат редовността на червата и нормализират стомашно-чревния тракт.

Екстракт Конски кестен-

Aescin е смес от сапонини с противовъзпалително, съдосвиващо и вазопротективно действие, установени в Aesculus hippocastanum (конски кестен). Есцинът е основният активен компонент в дивия кестен и е отговорен за повечето от неговите лечебни свойства -  намалява капилярната пропускливост, подобрява съдовата резистентност, като по този начин подпомага тонизирането на стените на вените. Това е от полза при лечение на хемороиди, разширени вени, язви на краката и измръзване.

Екстракт Лайка-

Традиционната употреба на лайката е свързана с нейното противовъзпалително, антиоксидантно и стягащо действие. Използва се за лечение на рани, екземи, язви, афти, хемороиди и изгаряния. Като храносмилателен релаксант се използва при стомашно-чревни смущения, включително метеоризъм, лошо храносмилане, диария, анорексия, болест на движението, гадене и повръщане.

Джинджифил корен прах-

Джинджифил е ефективен при проблемиvсъс стомашно-чревния тракт, които могат да причинят запек. Подпомага действието на полезните бактерии и облекчава напрежението.

 • ефективно противовъзпалително средство и помага за намаляване на възпалението, причинено от хемороиди.
 • антиоксидантен ефект за отстраняване на свободните радикали, изчиства токсините от тялото и предотвратява влошаването на хемороидите.

в експериментални модели са установени аналгетичните свойства, съответно облекчава болката, причинена от хемороиди.

Витамин С (Аскорбинова киселина)-

Витамин С подсилва имунитета и спомага за улесняване на изхождането.

Витамин С също може да помогне за укрепване на отслабените стени на вените на хемороидите, тъй като е част от производството на колаген. Този ефект се подсилва когато се приема заедно с биофлавоноиди, тъй като те подобряват усвояването и продължителността на действие на витамин С в организма.

Хисперидин (от плод горчив портокал)-

Доказано е, че флавоноидите диосмин и хесперидин могат да инхибират възпалителния отговор и да поддържат функцията на капилярния ендотел (лигавицата на кръвоносните съдове). Те също така променят начина, по който норепинефринът подобрява тонуса на вените. Освен това диосминът и хесперидинът намаляват отока и по този начин подобряват дренажа на лимфата.

 

Приемайте Хеморрел капсули два пъти дневно по две капсули преди храна.

 • Да се съхранява на недостъпно за деца място.
 • Не превишавайте препоръчителната доза.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Не приемайте при бременност и кърмене!

Хеморрел капсули. Ефикасни при вътрешни хемороиди и разширени вени за бърз и траен резултат.

Спомага за поддържане на устойчивостта на съдовите стени при вътрешни хемороиди и разширени вени. Укрепва капилярните стени, намалява пропускливостта и чупливостта им, което е важно за предотвратяване на кървене и образуване на хемороиди.

Допринася за доброто състояние на венозните стени, капилярите, клапанния апарат и венозния тонус. Подобрява циркулацията и спомага за намаляване на венозната конгестия и тежест. Това води до облекчаване на симптомите, свързани с образуването на хемороиди.

Формула, базирана на съставки, които допринасят за подържане на нормалното състояние на артериално-венозните канали и съединителната тъкан в аналния канал. Спомага за устойчивостта на съдовите стени, като подпомага тяхното заздравяване и предотвратява възможните увреждания от външни фактори или нарастващо налягане във венозната система.

 • Подобрява състоянието на венозните стени: Помага за поддържане на здрави и устойчиви венозни стени, което е от ключово значение за нормалното функциониране на вените.
 • Укрепва капилярните стени: Намалява тяхната пропускливост и чупливост, предотвратявайки така образуването и кървенето на вътрешни хемороиди.
 • Подобрява венозния тонус и циркулацията: Спомага за намаляване на венозната конгестия и тежест в краката, което облекчава симптомите свързани с хемороидите.
 • Поддържа нормалното състояние на артериално-венозните канали: Формула, базирана на съставки, които укрепват съединителната тъкан в аналния канал и спомагат за устойчивостта на съдовите стени.
 • Подпомага заздравяването на съдовите стени: Спомага за тяхното възстановяване и предотвратява уврежданията, които могат да възникнат от външни фактори или увеличено налягане във венозната система.

Защо хората са доволни от употребата на продукти Hemorrel при хемороиди и разширени вени?

100% Натурален и научно доказан състав съчетан с Бърз и Дълготраен ефект – Продуктът носи със себе си силата на природата. Внимателно подбраната комбинация от комплексен и мощен състав. Изключително мощна комбинация в третирането на вътрешни хемороиди и разширени вени! 

ПРЕПОРЪКИ ПРИ ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМОРОИДИ!

Поддържайте безупречна лична хигиена.
Намалете употребата на силни и много подправки.
Раздвижвайте се редовно, не се заседявайте и не стойте изправени продължително време.
Намалете употребата на кофеин и алкохол.
Съдоразширяващи препарати могат да допринесат за усложняване на симптоматиката при хемороиди.
Консултирайте се с Вашия лекар.

Научете повече как хиляди хора преодоляха проблема от тук.
Вижте пълната категория от продукти Хеморрел  тук.

 

СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО

sertifikati hd 1

Състав:

СЪСТАВКИ Съдържание дневна доза NRVs,%
Papaya fruit powder (Pseudocydonia sinensis fruit) Папая плод прах 420 mg *
Diosmin (from Citrus Aurantium L. Extract) Диосмин (от плод горчив портокал) 250 mg *
Achillea extract (Achillea millefolium aerial part) Екстракт Бял равнец 180 mg *
Witch Hazel Extract (Hamamelis virginica leaf/bark) Екстракт Хамамелис 180 mg *
Cascara Sagrada Extract (Rhamnus frangula L. bark) Екстракт Зърнестец кора 180 mg *
Dandelion Extract (Taraxacum officinale root) Екстракт Глухарче 160 mg *
Horse Chestnut Extract 20% Aescin (Aesculus hippocastanum L) Екстракт Конски кестен 100 mg *
Chamomile Extract 1.2% Apigenin (Matricaria recutita L flower) Екстракт Лайка 100 mg *
Ginger Root Powder (Zingiber officinale) Джинджифил корен прах 100 mg *
Vitamin C (as Ascorbic acid) Витамин С (Аскорбинова киселина) 60 mg 75%
Hesperidin (from Citrus Aurantium L. Extract) Хисперидин (от плод горчив портокал) 20 mg *

 

Помощни вещества: пълнител - микрокристална целулоза, глазиращ агент - капсула (хидроксипропил метилцелулоза)

* - Не е установена Референтна хранителна стойност

Действие на съставките

Папая плод прах-

Хранителните вещества и фитохимикалите съдържащи се в папаята, помагат за храносмилането, намаляват възпалението, подпомагат функционирането на сърдечно-съдовата, имунната и храносмилателната системи. Този състав помога за предотвратяване на рак на дебелото черво, белите дробове и простатата. Папаята съдържа ензима папaин, който подпомага  разграждането на белтъчните молекули. Папаята е с високо съдържание на фибри, което спомага за предотвратяване на запек и насърчава редовността и здравето на храносмилателния тракт.

Диосмин (от плод горчив портокал)-

Diosmin е флавонов гликозид с многобройни in vitro и in vivo проучвания.

Комбинацията от диосмин и хесперидин се оказва особено ефективна при лечението на хронична венозна недостатъчност и хемороиди.

Смес от флавоноиди (диосмин, троксерутин, хесперидин) при лечението на остра хемороидална болест:  проспективно, рандомизирано, тройно-сляпо, контролирано проучване

Екстракт Бял равнец-

Белият равнец (Achillea millefolium L. sl) традиционно се използва при лечение на възпалителни и спазматични стомашно-чревни заболявания, хепато-билиарни оплаквания и възпаления. В проучването са представени резултати, които потвърждават употребата на билката като противовъзпалително средство.

Екстракт Хамамелис-

Хамамелисът може да осигури известно облекчение при хемороиди или кожни раздразнения и да намали лекото кървене.

Хамамелисът е популярен продукт при овладяване на сърбежа, паренето и дразненето при хемороиди. Освен като стягащо средство чрез използване на тампони, компреси, намира и перорално приложение.

Екстракт Зърнестец кора-

Билката има слабително действие, което се дължи на съдържащите се в кората и стъблото антрагликозиди (гликофрангулин и др.). (механизъм на действие: Те се хидролизират в дебелото черво от чревните бактерии и ензимите, секретирани от лигавицата на дебелото черво. Получените емодини се редуцират от чревните бактериални ензими до антрони. На тези продукти от разграждането на антрагликозидите се дължи слабителното действие.)

Ако диета, упражнения, прием на повече течности, не са достатъчно ефикасни стратегии за справяне със запек, се дава предпочитание на билки съдържащи антрахинон. Зърнастец и Сена са в групата на т.нар. антрахинонови лаксативи, защото се понасят добре и имат меко действие.

Екстракт Глухарче-

Глухарчето е богато на фибри и пребиотични съединения като инулин,които подпомагат редовността на червата и нормализират стомашно-чревния тракт.

Екстракт Конски кестен-

Aescin е смес от сапонини с противовъзпалително, съдосвиващо и вазопротективно действие, установени в Aesculus hippocastanum (конски кестен). Есцинът е основният активен компонент в дивия кестен и е отговорен за повечето от неговите лечебни свойства -  намалява капилярната пропускливост, подобрява съдовата резистентност, като по този начин подпомага тонизирането на стените на вените. Това е от полза при лечение на хемороиди, разширени вени, язви на краката и измръзване.

Екстракт Лайка-

Традиционната употреба на лайката е свързана с нейното противовъзпалително, антиоксидантно и стягащо действие. Използва се за лечение на рани, екземи, язви, афти, хемороиди и изгаряния. Като храносмилателен релаксант се използва при стомашно-чревни смущения, включително метеоризъм, лошо храносмилане, диария, анорексия, болест на движението, гадене и повръщане.

Джинджифил корен прах-

Джинджифил е ефективен при проблемиvсъс стомашно-чревния тракт, които могат да причинят запек. Подпомага действието на полезните бактерии и облекчава напрежението.

 • ефективно противовъзпалително средство и помага за намаляване на възпалението, причинено от хемороиди.
 • антиоксидантен ефект за отстраняване на свободните радикали, изчиства токсините от тялото и предотвратява влошаването на хемороидите.

в експериментални модели са установени аналгетичните свойства, съответно облекчава болката, причинена от хемороиди.

Витамин С (Аскорбинова киселина)-

Витамин С подсилва имунитета и спомага за улесняване на изхождането.

Витамин С също може да помогне за укрепване на отслабените стени на вените на хемороидите, тъй като е част от производството на колаген. Този ефект се подсилва когато се приема заедно с биофлавоноиди, тъй като те подобряват усвояването и продължителността на действие на витамин С в организма.

Хисперидин (от плод горчив портокал)-

Доказано е, че флавоноидите диосмин и хесперидин могат да инхибират възпалителния отговор и да поддържат функцията на капилярния ендотел (лигавицата на кръвоносните съдове). Те също така променят начина, по който норепинефринът подобрява тонуса на вените. Освен това диосминът и хесперидинът намаляват отока и по този начин подобряват дренажа на лимфата.

 

Приемайте Хеморрел капсули два пъти дневно по две капсули преди храна.

 • Да се съхранява на недостъпно за деца място.
 • Не превишавайте препоръчителната доза.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Не приемайте при бременност и кърмене!

Също може да ви хареса…

8 коментари за Хеморрел Капсули - Мощно решение при вътрешни хемороиди и разширени вени за бърз и траен резултат

 1. Иванка

  Довлна съм това вече са капсули които действат виждам подобрение и с варикозните венк Браво! Препоръчвам който иска да вярва!!!

 2. Станислава Чернева

  Това е някяква магия! Пила съм детралекс в продължение на месеци без някакъв особен резултат. Тук изпих 2 блистера и всичко премина все едно никога не е било. Който страда от хемороиди да го почва и сам ще се убеди!

 3. Ivan Georgiev T.

  СУПЕР!

 4. vanq

  znachi bqh skeptichna ama bravo strahoten produkt!

 5. Йордан Ц.

  Наистина са ефективни при вътрешни за пръв път капсули да ми действат при мен

 6. иванка т.

  вече го пробвах уникален е !

 7. Димитъар

  Браво!!! Пробвах го вече и работи препоръчвам на всички които иска да мисли че съм релаен!!!!!

 8. Попето

  Много съм доволен. Пия от една седмица-има осезаем резултат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да се интересувате от…

Хеморрел Капсули - Мощно решение при вътрешни хемороиди и разширени вени за бърз и траен резултат

29,90 лв.

- 10%

Абонирайте се за нашият бюлетин

Абонирате се сега и ще получите код за 10% отстъпка.
Абонаметна форма

Количка0
Няма добавени продукти!
Продължи пазаруването